Úvodní stránka

Logo NÚKIB

Letošní 9. ročník konference o kybernetické bezpečnosti CyberCon, který již tradičně pořádá v Brně Národní úřad pro kybernetickou a informační bezpečnost (NÚKIB), se navzdory původnímu záměru neuskuteční v Univerzitním kině Scala. Namísto kina Scala proběhne hlavní část konference na Provozně ekonomické fakultě Mendelovy univerzity v Brně. Změna místa konání se týká pouze konferenčních dnů 13. a 14. září 2023. První, Workshopový, den akce v úterý 12. září 2023 proběhne dle původního plánu na Fakultě sociálních studií brněnské Masarykovy univerzity.

„Z technických důvodů bohužel nelze letošní ročník CyberConu ve Scale uspořádat. Ke změně místa konání jsme museli přistoupit na základě informací od provozovatele kina. Přejeme této jedinečné budově, aby mohla co nejdříve znovu otevřít a obnovit naplno svou činnost,“ uvedl jménem NÚKIB ředitel Lukáš Kintr.

Všem zájemcům o CyberCon, kteří si zakoupili vstupenku do kina Scala, bude její cena vrácena. Zároveň ovšem jejich registrace na konferenci zůstane platná i do nové lokace, tedy do Provozně ekonomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně. Účast na letošním ročníku pak bude s ohledem na nastalou situaci bezplatná. Bližší informace účastníci obdrží na e-mail, který uvedli při nákupu vstupenek.

Pro aktuální informace sledujte webové stránky CyberCon, nebo profil akce na sociální síti Facebook. O podstatných věcech týkajících se CyberConu budeme informovat také na profilech NÚKIB na sociálních sítích a webových stránkách úřadu. Za vzniklé komplikace se zájemcům o konferenci omlouváme. Věříme, že i přes tyto neplánované změny bude 9. ročník CyberConu úspěšný nejméně tak, jak byly úspěšné jeho předchozí ročníky.